Basque Culinary Centerrek prestakuntza, ikerketa, berrikuntza eta ezagutzaren eta teknologiaren transferentzia sustatu nahi ditu gastronomiako zientzien inguruan.
Helburu honekin, aste osoan zehar ikasle, irakasle eta gurasoekin saio desberdinak egin dituzte. Astelehenetik ostirala bitartean errezetak egiten ibili gara.
Eguneko programazioa erosketekin hasten da. Ze garrantzitsua den sasoiko produktuak jatea, kantitateak kontrolatzea, usainak…
Sukaldean, jotake ibili ondoren eta elikagaien propietateak aztertu eta barneratu ondoren…egindakoa jateko garaia izan dugu! Ummmmmm!
Begira, begira lehenengo taldeak zer egin duen…
Hona hemen menuak.
Goizean ikasleekin:
Anana, gazta eta intxaur entsalada
Oilaskoa wok erara
Marrubiak yogur ezpeziatuarekinArratsaldean gurasoekin:
Bakailu
Oilaskoa wok erara
Marrubiak yogur ezpeziatuarekinArratsaldean gurasoekin:
Bakailu
Oilaskoa kurry erara basmati arrozarekin
Meloi brotxeta sandiazko zoparekin
Argazki gehiago hemen